post

Hermans Veren gaat samenwerken met maatwerkbedrijf AURORA

We zijn blij te mogen aankondigen dat Hermans Verenfabriek gaat samenwerken met maatwerkbedrijf Aurora. Deze organisatie draagt al 50 jaar lang mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een warm hart toe en probeert hen een veilige en aangepaste werkomgeving aan te bieden. De visie en kernwaarden van Aurora stemmen volledig overeen met onze eigen bedrijfswaarden. Met dit sociaal project willen wij als bedrijf ons steentje bijdragen en iedere mens de kans bieden om zich sociaal te integreren in onze maatschappij. De eerste weken van onze samenwerking hebben ons bedrijf extra veerkracht gegeven! We zien dagelijks een groep van zeer gemotiveerde mensen op de werkvloer verschijnen. We zijn er dan ook van overtuigd dat zij een meerwaarde zijn voor ons team 

Lees meer
post

Hermans Veren investeert in 2500m2 zonnepanelen

2500m2 zonnepanelen bleek de juiste investering te zijn! We kunnen er niet naast kijken, de energiecrisis is volop aan de gang! Ook bij Hermans Verenfabriek voelen we de financiële impact ervan maar dankzij onze investering van 1500 m2 extra zonnepanelen hoeven we voorlopig geen extra energiekosten door te rekenen aan onze klanten. Anno 2022 zitten we aan een totaal van 2500 m² zonnepanelen en ondanks de grote investering is de factuur toch nog verdrievoudigd … Als ondernemers roepen wij de overheid op om onmiddellijk te schakelen zodoende aardgas en vooral elektriciteit, wat toch een basisbehoefte is, wederom betaalbaar wordt voor bedrijven en gezinnen. Naast dit mindere nieuws mogen we als bedrijf toch trots zijn op onze ecologische voetafdruk die we dankzij onze investering mochten zetten. Zo hebben we op heden al meer dan 338 ton CO2 uitgespaard wat het equivalent is van 14.000 bomen.

Lees meer

Personaliseer uw artikel

Voor een gepersonaliseerd artikel dient u het tekstveld in te vullen.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in. Indien uw e-mailadres reeds werd geregistreerd ontvangt u via mail binnen de 5 minuten een unieke resetlink om uw wachtwoord te wijzigen.
Indien dit e-mailadres beschikt is gekoppeld aan een account werd er een e-mail verzonden.