HERMANS VERENFABRIEK blijft investeren in kwaliteit. Zo beschikken we over een volledige ontbraam afdeling. Deze machines kunnen afbramen, kantafronding, borstelen, schuren en finishen van alle producten.

Het resultaat? Zeer korte levertijden, zowel voor stuk als seriewerk, inclusief de kwalitatieve en nauwkeurige HERMANS afwerking.

Een volledige ontbraamafdeling is van groot belang in de plaatwerkindustrie en kan diverse voordelen opleveren, zoals:

 1. Kwaliteitsverbetering: Het ontbramen van plaatwerk is essentieel om scherpe randen en bramen te verwijderen, wat de algemene kwaliteit en veiligheid van de producten verbetert.
 2. Consistentie: Door het gebruik van machines voor ontbramen kunnen consistentie en uniformiteit in het afwerken van producten worden bereikt, wat belangrijk is voor producten die aan specifieke normen en eisen moeten voldoen.
 3. Efficiëntie: Het automatiseren van het ontbraamproces met behulp van machines kan de productie efficiënter maken en de doorlooptijden verkorten.
 4. Verbeterde esthetiek: Door het verwijderen van bramen en scherpe randen zien afgewerkte producten er vaak aantrekkelijker en professioneler uit.
 5. Klanttevredenheid: De investering in ontbraammachines kan leiden tot een hogere klanttevredenheid, omdat de producten voldoen aan de verwachtingen van klanten in termen van kwaliteit en afwerking.
 6. De ontbraamafdeling kan aanzienlijk bijdragen aan de kwaliteit en het vakmanschap van de aangeboden producten.

  Het vermogen om af te bramen, kantafronding, borstelen, schuren en finishen van alle producten is een waardevolle capaciteit voor een productiebedrijf. Dit betekent dat wij in staat zijn om een breed scala aan materialen en producten te verwerken en te voorzien van de gewenste afwerking en kwaliteit. Hier is een kort overzicht van elk van deze bewerkingen:

  1. Afbramen: Dit proces omvat het verwijderen van scherpe randen en bramen van materialen, wat resulteert in een glad en veilig oppervlak. Het is van cruciaal belang om verwondingen te voorkomen en de algemene kwaliteit van producten te verbeteren.
  2. Kantafronding: Kantafronding is het afronden van de scherpe hoeken van een product. Dit kan esthetische voordelen bieden en het hanteren van het product comfortabeler maken. Kantafronding wordt vaak toegepast in de metaalbewerking.
  3. Borstelen: Borstelen is een proces waarbij een borstel wordt gebruikt om het oppervlak van een product te polijsten of een textuur te geven. Het kan dienen om een matte of satijnen afwerking te creëren en is vaak esthetisch aantrekkelijk.
  4. Schuren: Schuren is het verwijderen van oneffenheden of het egaliseren van oppervlakken door schuurbanden of schuurmiddelen te gebruiken. Dit proces wordt vaak gebruikt om het oppervlak van metaal te verfijnen.
  5. Finishen: Finishen omvat de laatste stappen in het bewerken van het oppervlak van een product om de gewenste textuur, glans, of gladheid te bereiken. Het kan ook betrekking hebben op het aanbrengen van beschermende coatings om de duurzaamheid en esthetiek te verbeteren.

Personaliseer uw artikel

Voor een gepersonaliseerd artikel dient u het tekstveld in te vullen.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in. Indien uw e-mailadres reeds werd geregistreerd ontvangt u via mail binnen de 5 minuten een unieke resetlink om uw wachtwoord te wijzigen.
Indien dit e-mailadres beschikt is gekoppeld aan een account werd er een e-mail verzonden.